Noże kuchenne
Rodzina wysokiej jakości japońskich noży kuchennych dedykowanych zarówno profesjonalnym kucharzom, jak i amatorom kuchennych eksperymentów.
Każdy nóż z kolekcji posiada swój wyjątkowy kształt, podyktowany doświadczeniem japońskich mistrzów metalurgii oraz ekspertów w przyrządzaniu posiłków.
Wśród nich noże typu:
- Nakiri - do szatkowania warzyw;
- Gyutou - do mięsa i ryb;
- Santoku - do warzyw i mięs (wszechstronny);
- Bunka - do warzyw i mięs (podstawowy nóż kuchenny);
Wyników 1 - 4 z 4Pokaż:
Pozycje na stronę
Wyników 1 - 4 z 4Pokaż:
Pozycje na stronę
Polski (PL)
English
German
_280x280.jpg)

_280x280.jpg)

_280x280.jpg)



.jpg)






















_350x350_280x280.jpg)

















_280x280.jpg)











_350x350_280x280.jpg)









_280x280.jpg)








_280x280.jpg)

_280x280.jpg)

8_280x280.jpg)


_280x280.jpg)




_280x280.jpg)

8_280x280.jpg)
_280x280.jpg)
_280x280.jpg)










_280x280.png)





















_280x280.jpg)



_280x280.jpg)
6_280x280.jpg)